Wij zijn geopend tot 17.30 uur

Dinsdag- en Donderdagsmiddag gesloten.

Meer informatie

Optimaal vermogen en optimale prestaties Bekijk EGO grasmaaiers
De kracht van benzine, zonder de benzine! Bekijk EGO kettingzagen

Ook wij houden een vakantie periode, daarom is ArtsCo gesloten van Maandag 5-8-2022 t/m Zondag 18-8-2022.
Na deze periode staan we weer graag voor u beschikbaar!

Fijne vakantie!!

Welkom

Service, kwaliteit,
kennis en betrokkenheid
daar staat ArtsCo voor!

ArtsCo is gespecialiseerd in service en verkoop van tuin- en parkmachines.

ArtsCo heeft jarenlange werkervaring en gerichte opleidingen in deze branche. ArtsCo beschikt over een goed ingerichte servicewagen en een eigen werkplaats. Tuin- en parkmachines worden tevens verhuurd en verhandeld en u kunt ook terecht voor bijbehorende onderdelen.

Artsco gaat voor groen

Accu aangedreven tuinmachines zijn de enige logische keuze. De toekomst van onze tuinen wordt daardoor schoner, stiller en veiliger.

Vanaf 2022 zal ons aanbod aan traditionele tuin- en park machines gereduceerd worden en eind 2022 willen wij alleen nog Accu aangedreven machines en gereedschap uit voorraad leveren. 

Door de vele aanvragen blijven we op afspraak nog onderhoud doen aan brandstof zitmaaiers. Levering van onderdelen blijft altijd, uit voorraad of bestelling.

Meer informatie

Verhuur

Bent u op zoek naar een kleine of grote verticuteermachine, of misschien een trilplaat? ArtsCo zorgt ervoor dat u vandaag, morgen of overmorgen aan de slag kunt.

Service & onderhoud

U kunt bij ArtsCo terecht voor deskundig advies en vakkundige reparatie en onderhoudsservice op het gebied van tuin- en parkmachines.
Producten zijn op afspraak af te halen of kunnen bezorgd worden. Tevens biedt ArtsCo voor reparatie en onderhoud aan tuin- en parkmachines een haal- en breng service. ArtsCo opereert vanuit Ysselsteyn, in Noord Limburg gelegen tussen Venray en Deurne.

Maak een afspraak

Verkoop tuin- en parkmachines

Hier vindt u de tuin- en parkmachines die wij leveren. Van particulieren tot de professionele hovenier/aannemer, voor ieder een passende oplossing.

EGO Power+

De EGO Power+ reeks biedt evenveel vermogen als benzine maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt.
De revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. En dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai en zonder gedoe en dampen.

Bekijk meer

© 2024 ArtsCo
Created by