Wij zijn morgen om 8.30 uur weer geopend
Optimaal vermogen en optimale prestaties
De kracht van benzine, zonder de benzine!

ArtsCo is gesloten van 9 augustus t/m 29 augustus in verband met vakantie.

Welkom

Service, kwaliteit,
kennis en betrokkenheid
daar staat ArtsCo voor!

ArtsCo is gespecialiseerd in service en onderhoud van tuin- en parkmachines en hoogwerkers.

ArtsCo heeft jarenlange werkervaring en gerichte opleidingen in deze branche. ArtsCo beschikt over een goed ingerichte servicewagen en een eigen werkplaats. Tuin- en parkmachines en hoogwerkers worden tevens verhuurd en verhandeld en u kunt ook terecht voor bijbehorende onderdelen.

Verhuur

Bent u op zoek naar een kleine of grote verticuteermachine, of misschien een trilplaat? ArtsCo zorgt ervoor dat u vandaag, morgen of overmorgen aan de slag kunt.

Service & onderhoud

U kunt bij ArtsCo terecht voor deskundig advies en vakkundige reparatie en onderhoudsservice op het gebied van tuin- en parkmachines.
Producten zijn op afspraak af te halen of kunnen bezorgd worden. Tevens biedt ArtsCo voor reparatie en onderhoud aan tuin- en parkmachines een haal- en breng service. ArtsCo opereert vanuit Merselo, in Noord Limburg gelegen tussen Venray en Deurne.

Maak een afspraak

Verkoop tuin- en parkmachines

Hier vindt u de tuin- en parkmachines die wij leveren. Van particulieren tot de professionele hovenier/aannemer, voor ieder een passende oplossing.

EGO Power+

De EGO Power+ reeks biedt evenveel vermogen als benzine maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt.
De revolutionaire Arc Lithium 56V-accutechnologie levert de hoogste energiecapaciteit van de sector in een draagbare accu. En dat betekent dat u elke taak kunt klaren met minder lawaai en zonder gedoe en dampen.

Bekijk meer

© 2021 ArtsCo
Created by