maandag 20 mei- 2e pinksterdag en zaterdag 25 mei Gesloten.
Wij zijn vanaf 8.30 uur geopend

ArtsCo gaat voor groen

In de traditionele tuin- en parksector wordt gebruik gemaakt van oude technologie en daardoor is er sprake van veel schadelijke uitstoot door brandstofmotoren. Ook ervaren wij het geluid van deze brandstofmotoren als hinderlijk en de trillingen geven gebruikersongemak.

ArtsCo heeft daarom besloten om echt in te zetten op groen!

Accu aangedreven tuinmachines zijn de enige logische keuze. De toekomst van onze tuinen wordt daardoor schoner, stiller en veiliger.

Geen schadelijke uitstoot, hinderlijk lawaai en gezondheidsrisico’s, en zonder concessies te doen aan de verwachtingen en prestaties. Wij leveren accu machines met kracht welke in veel gevallen de prestaties van traditionele machines overtreffen.

De voordelen van accu aangedreven machines en gereedschap voor u:

 • Beter voor uw gezondheid en het milieu
  • Geen schadelijke uitstoot
  • Gebruiksgemak: Stiller en minder trillingen
  • Op steeds meer plaatsen worden brandstof aangedreven machines verboden in het zakelijk onderhoud
 • Beter voor uw portemonnee
  • Lagere kosten voor brandstof
  • Minder onderhoud

Vanaf 2022 zal ons aanbod aan traditionele tuin- en park machines gereduceerd worden en eind 2022 willen wij alleen nog Accu aangedreven machines en gereedschap uit voorraad leveren. Zo zullen we ook het onderhoud van brandstof aangedreven machines en gereedschap gedurende begin 2022 afbouwen.

Meer informatie

Samen op weg naar een groene tuin!

Wilt u weten wat dit voor u betekent? Wij helpen u graag om ook de stap naar een echte groene tuin te maken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

© 2024 ArtsCo
Created by